Ja ve Nadal?


Regal que em va fer en Jordi C el cap d'any 2008. Photo by F.Mayol ©

No sé si sóc jo que no estic preparat encara pel Nadal o és la gent que s'ha tornat boja o és el comerç que ja no sap què fer per vendre més però cada any el Nadal arriba més aviat.

No sé si us heu fixat que hi ha campanar d'esglésies que ja no treuen l'estrella de Nadal en tot l'any però aviat veurem botigues i carrers amb il·luminació de Nadal en ple mes d'agost!

Fa exactament 2 caps de setmana estàvem passejant per Sant Feliu de Guixols quan, de sobte, vam patir una visió esgarrifosa: a la porta d'un restaurant de categoria hi havia un arbre de Nadal amb les seves boles, cintes, ninotets, estrelles i llumetes encès!!!! Fa 2 caps de setmana!!! Era 1 de novembre!!!!

No estem fent un gra massa? A mi ja m'agraden els carrers il·luminats i les aparadors de les botigues amb arbres, decoració i tot això, però m'agrada veure-ho dos setmanes abans de Nadal, no dos mesos abans. Ara només falta que pels carrers ja ens posin el fil musical amb les típiques i espantoses nadales.

Comentaris

Striper ha dit…
Deu ser per despertar els anims consumistes.
Joana ha dit…
Com la primevera. Al Tall Anglès arriba que encara és hivern.
Suposo que és marqueting comercial però, ara amb la crisi fins i tot hauríem d'estalviar llums!
Sergi ha dit…
Jo encara diria més, el 15 de desembre, d'acord, però abans res de res, ni llums ni nadales ni res. És un rotllo que ja sigui Nadal, però el pitjor de tot és que és per vendre, no per potenciar l'esperit nadalenc, i a mi em fa l'efecte contrari, fa que agafi mania al Nadal.
Jesús M. Tibau ha dit…
amb això del fil musical caldria un amica de gust, varietat i prudència el el volum
Ferran Porta ha dit…
Jo també seria d'encendre llums nadalencs a mitjan desembre; o per la Immaculada, com a molt aviat.
Pel que fa a les nadales... potser no hauria de gosar confessar-ho en públic, però a mi m'agraden :)
el pensador ha dit…
Hola, deric. Feia temps que no em passava per aquí. Tot i que amb el poc que ara em passejo pels blocs, de tant en tant em trobo amb algun comentari teu, deixat a casa d’amics comuns. Per cert, parlant d’amics comuns, dimarts al vespre em va fer molta il·lusió conèixer personalment al joan de l’estació de trens. Com et pots imaginar, tant tu, com l’omar com la isnel estiguéreu presents en la conversa. Enyoro aquells temps de màxima activitat dels blocs (tot i que pel que veig, tu segueixes ben actiu). Una abraçada retrobada.

Ai! Perdó. Amb tanta xerrera, una mica més i no faig cap comentari sobre el post en si. A mi també em supera aquest avançament persistent any rere any de les festes de nadal. En quant a les nadales, doncs, gairebé també. I dic gairebé, perquè com en tot, n’hi ha de més bones i de més dolentes. N’hi ha a ritme de jazz, que a mi personalment m’encanten.

I ara sí, que ja m’he enrotllat prou, una abraçada.
bajoqueta ha dit…
A mi em posa malalta el Nadal, i cada any comencen abans. Al meu carrer hi ha llums, de moment no estan en marxa, però com les enxufen abans d'hora los tiro una pedrada :P
Giorgio Grappa ha dit…
Ja va això? Buf, quin mal panxa només de pensar-ho; mira que arriben a ser pesats!
nimue ha dit…
doncs sí... a 1 de novembre és molt aviat!!! Però ara ja només queda un mes i potser si que toca... Almenys jo ja estic mirant com decoraré la casa, els menus (els postres que és el que em toca sempre, jeje), els regalets...
Deric ha dit…
Segur, STRIPER

JOANA, d'acord amb tu

XEXU, hauria de ser per la purísima o Santa Llúcia, com s'ha fet tota la vida

JESÚS, D'acord amb el volum

FERRAN!!! però si són molt carrinclones!

PENSADOR, hi ha un disc que es diu Altres cançons de Nadal, de grups actuals catalans que fan nadales molt bones!

BAJOQUETA, no et facis mal, no val la pena.

GIORGIO, vols una mica de bicarbonat?

NIMUE, a mi ja em fa mandra!