diumenge, 23 de novembre de 2008

Home, dona o trans?Llegia una entrevista a Antonia Sanjuan en la que se li preguntava per enèsima vegada la seva identitat sexual.

Quan la vaig veure a la pel·lícula de Pedro Almodóvar, "Todo sobre mi madre", em vaig creure perfectament el seu personatge de transsexual i, com jo, molta gent, fins el punt que el personatge es va menjar a l'actriu identificant-la totalment amb ell. No sé si això li ha fet més mal que bé, però en tot cas la va catapultar a la fama. Merescudament perquè la seva interpretació va ser magnífica.

No obstant, a cada entrevista que li fan li han de preguntar si és transsexual? No cal. Què importa si va néixer nen o nena, sigui com sigui ara és una dona i, per tant, no cal preguntar-li més, ja es veu: és dona i prou.

7 comentaris:

nimue ha dit...

potser és que no tenen cap pregunta intel·ligent per fer-li... També és pena...

Striper ha dit...

Jo veig una dona abans no se ara una dona.

Ferran ha dit...

La nimue m'ha tret el comentari de les mans. El periodisme té una vessant lamentable, que és la dels periodistes que no tenen res intel·ligent a dir, però alguna cosa han de preguntar...

estrip ha dit...

tens raó. Les preguntes sempre les mateixes!

Deric ha dit...

Efectivament, potser és per falta de idees, d'intel·ligència o de falta de professionalitat per part del periodista que sempre repeteix les mateixes preguntes.

bajoqueta ha dit...

Cadascú és lo que se sent :)

Montse ha dit...

és que hi ha periodistes i periodistes...