Guerra

Star Wars?



o

Trash Wars?


Paperera de Florència. Photos by F. Mayol

Comentaris

Anònim ha dit…
Vindrà el pare de... JB.

L'altre dia estàvem reunits al claustre ordinari i mentre a dintre de la sala de professors (i professores) queien “chuzos de punta” sembla que el telèfon del centre va sonar i algú va demanar per mi.
La conserge, molt diligent (com sempre) li va dir que jo estava reunit i li va demanar que li expliqués una mica de què anava.
Era el pare d'un alumne, a qui anomenaré JB perquè segons com es posa el nen acabo les classes amb un cert “colocón”, que volia parlar personalment amb mi.
La conserge el va informar que aquest no era el procediment, que primer havia de parlar amb la tutora del nen per tractar el tema i tal...
El bon senyor va insistir en que volia parlar amb mi i va dir que vindria dilluns...

En acabar el claustre la conserge em va explicar com havia anat la cosa i em va donar un paperet on havia pres bona nota del que acabo d'explicar, però no va saber a què, ni de què volia parlar el bon senyor.
Així que jo vaig marxar cap a casa i no li vaig donar massa importància, perquè el JB no és una lumbrera però tampoc va malament, així que per aquí no anirien els tirus... tot i això, la cabòrcia no para i de sobte vaig recordar que uns dies abans havia il·lustrat una classe sobre com s'han de prendre els exemples que acostumo a fer servir amb una resposta a un examen que va fer el JB fa un parell d'anys. Jo havia dit a classe que a Alemània, aprofitant la sortida de les aigües tèbies de la refrigeració de les centrals nuclears un paio havia muntat una mena de zoològic tropical amb cocodrils... i el bon jan del JB em va contestar a la pregunta sobre centrals hidroelèctriques que en algunes hi ha cocodrils!!! (suposo que al Congo i Tanzània sí) Clar que vaig posar l'exemple però no vaig dir qui havia estat... però ves a saber sí algú havia lligat caps i era d'això del que volia parlar el pare d'en JB.
També vaig recordar que en JB em va dir que amb el seu avi sembraven patates tirant-les pel camp i passant amb el motocultor per sobre, trinxant-les i enterrant-les a l'hora. Li vaig dir que em semblava una manera una mica bèstia de fer-ho, ja que recordo haver vist gent que s'hi passa hores i hores trinxant les patates manualment intentant aprofitar els “ulls” i sembrant-les manualment, clar, que la versió de l'avi d'en JB estalvia un munt de ma d'obra i segurament la merma de germinació es pot compensar amb un major nombre de patates “mare” per metre quadrat... pot ser el pare d'en JB volia parlar sobre les meves opinions dels mètodes agraris de la família? No era per tant, no?
També vaig pensar que pot ser tot era fruït d'una confusió, o de l'hàbit que tinc de treure una dècima per cada falta d'ortografia que detecto als exàmens, i que fa que alguns alumnes baixin força la seva nota...
El cas és que a mi no em feia res parlar amb el bon senyor, havia pensat en tots els possibles motius que el podien motivar a parlar amb mi, però no obstant hi ha un protocol i no es pot saltar tan alegrement com a mi m'agradaria, així que aprofitant que dilluns a primera hora tenia que parlar amb el director li vaig comentar i em va dir que ni hablar del peluquín, que el derivés a la tutora... i així ho vaig fer. Li vaig comentar a la tutora, ella va agafar el telèfon i va trucar al pare d'en JB i aquest li va dir que:

“No passa res, ha estat tot un malentès amb una nota”
És a dir... al fer un examen de 20 preguntes i descomptar punts per faltes, composar la nota amb una fòrmula com aquesta: nota=(x*B+y*R/2-0,1*z)/2 (on x són les respostes que estan bé, y les que estan regular i z el nombre de faltes) i que el resultat sigui un 11,5 pot comportar un malentès que em faci ballar el cap un cap de setmana sencer XD
Anònim ha dit…
jajajajaja! vaja merda de finestra per penjar comentaris! ha desaparegut el comentari que t'he fet i s'ha "colat" el meu darrer post.
Juaaaaaaas!
I tot perquè havia triat "OpenID" i no me'l deixava penjar, l'he copiat al porta papers et voilà! quan l'he enganxat... a l'actualitzar ha sortit el meu post...
Bé, mira... ara el tens tu també XD t'estalvio un clic XD
Ci vediamo.
Deric ha dit…
Coses de la informàtica, Voltaire! L'anava a esborrar, però mira, el deixo.
Ferran Porta ha dit…
Trash wars, aquesta és bona ! A saber què hi pinta aquest pàjaru en aquesta paperera florentina...
Déjà vie ha dit…
jajajajaja que bó!!!m'ha encantat
Striper ha dit…
Per Mamresa també hi han coses semblamts.
Giorgio Grappa ha dit…
Ha haaa ha ha!

Mitja hora llegint el comentari del Voltaire i resulta que no hi tenia res a veure. Doncs, saps que m'hi identificava totalment?

Thash wars? Mira, provarem de posar aquestes enganxines a les papereres de l'institut, a veure si funciona...
òscar ha dit…
sempre opto per la guerra cinematogràfica. aquí, lluny de les galaxies, es comença per una de trash i s'acaba com s'acaba
Jordicine ha dit…
Li han tret tan suc que no m'estranyaria que ara també comercialitzessin papereres. Tot és possible! Una abraçada, Deric.
Anònim ha dit…
Esta molt gracios,jaja segur que a molts frikys no els fa tanta gracia o si, qui lo sa. Un bes
rits ha dit…
Ben trobat!
Em fan molta gràcia els símbols que pinta la gent a les ciutats. A Paris hi ha una dona amb ulleres que somriu d'una manera ben curiosa que te la trobes a tots els racons de la ciutat. I no he sabut trobar mai què significa!
Nacho Hevia ha dit…
les guerres sempre arriben a ser el mateix...una merda per a tothom...

abraçada!

(molt bona la foto!)