Dia Internacional contra la violència



Anava a posar el següent títol al post "25 de novembre, dia internacional contra la violència de genere" o amb les seves variants "violència de gènere"; "violència contra les dones"; o "violència masclista", però finalment he decidit escurçar-ho perquè crec que ha de ser un dia en contra de tota classe de violència d'aquest tipus.

No solament contra les dones es practica la violència domèstica, sinó també contra els nens que pateixen veure com els seus pares s'estomaquen o també dins d'una parella homosexual o també una dona que maltracta el seu marit (que hi ha però no es denuncien per vergonya).

Totes aquestes violències provocades perquè un o una indesitjable es creu superior o poseedor/-a d'una altra persona, són denunciables i hem de lluitar en contra.



Per tot això: "25 de novembre dia internacional contra la violència i els maltractaments"

Comentaris

Striper ha dit…
El millor es que aquest dia no tingues que existir.
òscar ha dit…
desconec si nosaltres ho podrem veure però, com comenta l'striper, desitjo que amb els anys un dia com aquest no s'hagi de celebrar.
Sergi ha dit…
Estic molt d'acord amb tu, la violència domèstica de qualsevol tipus és totalment censurable i hem de lluitar per eliminar-la totalment. M'agrada la contundència de les teves paraules, tant de bo arribin a molta gent amb la mateixa força que m'han arribat a mi.
Nacho Hevia ha dit…
com tu estic en contra de qualsevol tipus de violència
diguem-ne NO!

una abraçada...
moltes gràcies per recordarte d'aquest dia, tal i com em vas dir.
i gràcies per les mostres de suport en el meu blog. Poder hauria de callar i no participar en d'altres blogs d'aquestes característiques ja que si ho arrivés a saber... no sé que podria pasar. Però cal que algú vagi prenen iniciativa per tal que tots tipus de violencia NO quedin en l'oblid, malgrat posibles conseqüencies. Tot@s tenim el nostre paper a representar en aquesta vida, un petò dolç i suau.
Deric ha dit…
STRIPER, OSCAR, jo també ho espero.

XEXU,no volia ser contundent però si rebutjar un fet despreciable.

NACHO: NO!

MENTA: No sé què dir-te, no he viscut mai cap cas de prop, imagino que un cop escapat, s'ha d'anar en compte perquè realment mai deus acabar de poder fugir totalment. Un petó per tu, avui te'l mereixes més que mai.
Jordicine ha dit…
Dies que cal eliminar del calendari ja! Una abraçada.