diumenge, 17 d’agost de 2008

X-Files 2: Creer es la claveTornen els agents del FBI Mulder i Scully, ara ja retirats i cadascun fent la seva vida, al menys això és el que ens faran creure en un principi perquè aviat el misteri més ben guardat de 9 temporades de la sèrie de televisió i una pel·lícula és desvetllat: la relació entre els dos agents que mai acabava d'aclarir-se, per fi, veurem en què es converteix.

Dirigida pel propi creador de la sèrie, Chris Carter, la pel·lícula no ens aporta res de nou, excepte, com he dit, en la relació i evolució vital dels dos protagonistes. És clarament un episodi més de la série com ja va ser l'anterior film però amb més mitjans tècnics i més llarg. Personalment trobo a faltar una mica més de misteri, una mica més dels fenòmens paranormals que tan popular la van fer, en canvi m'agrada la nova profunditat que adquireixen els dos personatges protagonistes i veure un desenvolupament força realista al que podria haver passat deu anys després que en Mulder va ser expulsat del FBI i la Dana va renunciar.

No obstant és una pel·lícula entretinguda però que es disfruta molt més si seguies la sèrie i n'eres una mica fan. Si no l'havies vist mai o no sabies de què anava, potser tindras tantes llacunes argumentals que faran que no t'agradi o no et deixin gaudir plenament del film.

4 comentaris:

Joana ha dit...

M'agradaven quan feien " Expedient -X ".

Striper ha dit...

a mi m'agradava molt.!!!

mossèn ha dit...

hi ha topless ??? ... salut

Musafir ha dit...

LA sèrie va tindre el seu moment especial, allà pels noranta; el que no sé és si la peli arriba realment al nivell. Tot serà vore-la i opinar aleshores, jeje.