Ending

Per fi l'he acabat! Ara només queda la revisió general i les darreres correccions estilístiques. Ja en tenia ganes de posar el punt i final.

Hi ha històries que són agradables d'escriure i hi ha que no tant, que escriure-les m'atabalen, em posen en un estat d'ànim alterat.



La història que he acabat és d'aquestes últimes: dura, molt més del que m'esperava en començar-la i per això acabar-la ha estat com una alliberació que serà complerta un cop hagi fet les correccions i presentada on la vull presentar i oblidar-me d'ella durant un temps.

Mentrestant tinc ganes de tornar-me a posar amb un relat de ciència-ficció i aventures, les "Cròniques de Catalunya", amb el que m'ho passo molt bé i acabar-lo.

Comentaris

Sergi ha dit…
Així que ja estàs en la fase final de l'embaràs, i aviat tindrem el part. M'hauràs de perdonar, perquè no estava al cas d'això, però entenc que no és una història per nens. Ja ens en parlaràs més, espero, i evidentment, felicitats per haver posat el punt i final. I ara, endavant amb el nou projecte!
Striper ha dit…
Doncs felicitats per la tasca acabada i anims per la futura.
isnel ha dit…
Em penso que fins a finals de setmana encara cauen estels ;)
Enhorabona, molta sort i un petó ben gros!!!
Ferran Porta ha dit…
On el podrem comprar? I quan? Ens n'oferiràs un tastet, al blog?
Enhorabona per la feina feta!
Rita ha dit…
Enhorabona i sort on el presentis! :-)
nimue ha dit…
Visca! ja tinc ganes de llegir-lo! :)
Deric ha dit…
encara falta! primer el vull presentar a un premi a veure si hi ha sort i si no, intentar-ho per altres mitjans i si no, doncs el penjaré a web
Fronterer ha dit…
Molt bé Deric!! I no et passa, com a mi, que just en acabar t'arriba una ambigua i simultània sensació: alhora orgull i tristesa...
Àlex-Fronterer
Montse ha dit…
jo ja no crec en els premis... intenta que te'l publiquin directament així el podrem llegir aviat :)

felicitats i un petonet.