dijous, 7 d’agost de 2008

Dietari 82La culpabilitat és un sentiment que et fan experimentar els altres per amagar la seva pròpia incompetència.

9 comentaris:

nimue ha dit...

ui, sí, d'això he aprés una mica en l'últim any! Uns quants incompetents intentant fer-me sentir culpable. Com a conseqüència sóc una de les persones amb menys sentiments de culpabilitat del món. B7s, bonic!

bajoqueta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
bajoqueta ha dit...

Cadascú ha d'assumir la seua culpa, però és tant difícil. Sempre és més fàcil que ens donen la culpa del que los altres fan malament.

Striper ha dit...

Si que es cert pero a vegades son els nostres errors els culpables.

XeXu ha dit...

És molt lleig llençar les culpes contra un altre quan som els únics responsables. Però ja se sap que en aquest país ningú no fa res malament.

Ferran ha dit...

Deric, 100% d'acord amb la frase! Afegiria que "pròpia incompetència" es pot substituir, en ocasions, per "mala llet". Hi ha gent dèbil i dolenta, i són terribles: saben que són dèbils i per ser-ho una mica menys, amb la seva dolenteria necessiten fotre els altres per sentir-se menys dèbils.
Ho he patit en alguna ocasió; ara ja he après a detectar-los i rebutjar la gent així.
Alguna experiència similar? Espero que te l'hagis pogut estalviar!

Nacho Hevia ha dit...

Sí, pot ser... la nostra fortaleça els fa més febles als més incompetents...i per aixó estem en el seu punt de mira, no? l'home és un llop per a l'home... ayyy

petons!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

A ningú li agrada la culpa, una cosa que tots compartim

Cristina ha dit...

Bona frase i ben certa. Últimament m´hi he trobat amb aquest tipus de gent però quan hom sap que fa les coses bé a mi no m´afecta el que algú pugui dir. Una abraçada!