Taps

Tinc una mania (només una????) col·lecciono taps de plàstic, d'aquests de les ampolles de Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Seven-up, Casera, etc.


Ja fa una pila d'anys que em vaig guardar el primer tap de Coca-Cola sabor Vainilla francesa perquè el vaig trobar diferent, de color groguenc amb el dibuix de la flor de la vainilla. A partir d'aquell, sempre que anava de viatge, em guardava els taps d'aquesta marca, i naturalment, d'aquelles marques autòctones que fossin curiosos.

Ara per ara no sé quants tinc en total, una capsa plena. El que sí em vaig entretenir a comptar l'altre dia, és els taps diferents de Coca-Cola que tinc, en total són 23.



A Florència vaig augmentar la col·lecció només en tres taps, em sembla que em vaig despitar i se'm va escapar algun. Hauré d'estar més atent en el proper viatge.

Comentaris

home, va bé saber-ho, per si jo també faig algún viatje, sempre te'l puc fer arrivar....només de coca-cola o qualsevol altre també servirà?
Deric ha dit…
Serveix de qualsevol beguda sempre i quan siguin de plàstic i amb algun gravat o dibuix (llissos no).
Tinc més acumulació de Coca-cola perquè abans de col·leccionar-los mai m'havia imaginat que hi havia tants de diferents i que cada país tenia el seu disseny. També en tinc més per la raó que quan estas de viatge, la cola va molt bé perquè és digestiva i per evitar les molestes colitis del viatger. (El suc natural de papaia o les llavors de baobab també però són més difícils de trobar)
menxu ha dit…
Quina passada!

El meu pare treballa a la fàbrica de Coca-Cola, i a casa hi tenim exemplars ben curiosos d'ampolles de cocacola, però 23 taps diferents em sembla que no els deu haver vist pas! Una col·lecció bon colorida, si senyor! :)
Striper ha dit…
No ets unic amb aquesta mania he vist mes gent que també en feia.
neus ha dit…
saps què vol dir això? que cada vegada que en trobi un tap curiós el guardaré pensant en tu, per si mai te'l puc fer arribar :)

(vaig a mirar si l'ampolla d'aigua que guardo del Marroc té el tap diferent...

...

doncs sí! o sigui que te'l guardo, eh?! ;))
Joana ha dit…
Cadascú amb les seves dèries! ;)
Boncapdesetmana!
Rita ha dit…
Una col·lecció curiosa. Em sembla que a partir d'ara quan viatgem pensarem en tu i recollirem taps. Una bona manera de fer-te present en els nostres pensaments... ;)
Bon capde!
Déjà vie ha dit…
segur q tens mes d'una mania. :P les fotos son ben xules dona una prespectiva ben diferent la foto plena d taps!
estrip ha dit…
això és "sensación de vivir".
bona col·lecció!
nimue ha dit…
Coca-cola de vainilla! jo vull tastar-la! Estaré atenta si veig taps bonics per tu...
Júlia ha dit…
Aquest conjunt sembla ben bé un quadre de Warhol, per cert.
Mikel ha dit…
es genial coleccionar coses , com a minim el teu vici es economic per que depen de quina colecció es força cara!!! ;-)
Petitabruixa ha dit…
Hola, guapíssim !!!

Ara que ho sé, pensaré en tu quan begui algun refresc;-)

Petonets !!!

p.d.: quina viatges et pegues...quina bona vida !!!
Ferran Porta ha dit…
És curiós, això del col·leccionisme. Si més no, les tapes són petites i fan de bon guardar. Saps què vaig col·leccionar, durant anys? Llaunes de begudes! Coca-coles, fantes, cerveses, ... En vaig arribar a tenir cap a 120 o 130. Va arribar un canvi de pis... i totes a la brossa, hehe
Salut.