Atrapada al mirall



Pot ser que ens sentim atrapats en un mirall? Pot ser que, per molt intel·ligent i culte que sigui una persona es deixi sotmetre voluntàriament per una altra per amor?

La novel·la de la Gemma Lienas ens planteja aquest dubte. Des d'un punt de vista de thriller psicològic, es va desentrellant un teixit on estava atrapada la protagonista i que l'ha duta al seu tràgic final.

Poc a poc, igual que ho va fent la Gina, l'amiga de la Laura, anem descobrint perquè es va estimbar una nit per les costes del Garraf.

La Laura, aparentment ho té tot: éxit professional, un fill, un marit que l'estima, una família que està per ella... Aparentment. Perquè darrera de tota façana hi ha tot un món de sentiments, de frustracions, de secrets ocults, amagats dels quals no en podem deslliurar-nos tan fàcilment primera perquè no en som conscients i segon perquè quan algun fet alié a nosaltres ens provoca aquell "clic" al cervell que fa adonar-te del que estàs fent a la teva vida, no és tan fàcil canviar, tirar per la borda molts anys de la teva vida.

La Laura un dia es va descobrir ella mateixa a un mirall i no es va reconèixer, i quan ho va fer, li va fer por el que va veure. Després d'aquell dia, una distracció al volant i el seu cotxe acava al fons d'un barranc.

"Atrapada al mirall" és una excel·lent novel·la que es llegeix ràpid i amb ganes i que us recomano molt.

Comentaris

Striper ha dit…
Donat que ets tu el que ho recomana segurament la llegire.
Rita ha dit…
Doncs tal com ho expliques crec que és una bona recomanació. En prenc nota. Gràcies!
JoanAlbor ha dit…
M'has vingut molt bé Deric aquest setmana vull anar de compres literàries al cap i casal me n'apunte uns quants de tots els que tens recomants i enllaçats per a cí i per allà :) una abraçada
Viatger ha dit…
Crec que n'has fet un bon resum, jo l'he llegit fa unes setmanes i estic totalment d'acord, està força bé.

Tot i que et vaig llegint, feia temps que no et comentava res.