dilluns, 14 d’abril de 2008

Premi Dard 2008


Realment sorprès m'he quedat al rebre aquest premi Dard 2008 que porta la següent explicació:

"La I Entrega de Premis Dard 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra dia a dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.

I més sorprès encara quan em prové de dos bloggaries als quals no visito amb freqüència i potser per això m'ha fet més il·lusió encara. Els hi agraeixo molt aquesta consideració cap a Un Salt al món, i per això vull dir qui són:

La seguretat en el nostre entorn, d'en Josep Lluís, i Cabaret de Paraules, de Adrennalyn.
Ja sé que hauria de seguir la cadena i proposar 5 premis però em costa molt de quedar-me només amb 5 candidats i, per tant, jo premio a tots els blogs que tinc enllaçats i als que visito i encara no he pogut enllaçar.

7 comentaris:

Rita ha dit...

Moltes felicitats, deric!!!

Striper ha dit...

EH Felicitats.

nimue ha dit...

guapo! te'l mereixes! :))

Continues sense poder llegir el meu blog? Snif... :(

Ferran ha dit...

Per molts anys pel premi.

namaga ha dit...

Moltes felicitats, em sembla que tu i la Isnel ja porteu mooooltes temporades oi? Doncs brindo perquè siguin encara més llargues i bones!

Josep Lluís ha dit...

Felicitats, tot i que és cacofonia.

miquelturo ha dit...

felicitats, Deric!
*
miquel del turó.
*