"10.000 BC": Depila'm, que vaig a la prehistoria!

10.000 B.C., que aquí no sé perquè van titular com simplement 10.000, com si no sabessim què significa el "a.c.". Ens tracten de tontos al traduir els títols de les pel·lícules? Vull pensar que no, encara que tot em demostra el contrari.

En fi, que jo volia dir que 10.000 és la pel·lícula més avorrida que he vist últimament (a excepció de No es país para viejos) però en aquest cas amb l'agravant que el guió no s'aguanta per enlloc i que és una còpia dolenta d'infitat de pel·lícules, totes barrejades, per donar com a resultat un poti-poti insuls del que no se salva ningú, ni els mamuts i encara menys aquella espantosaa veu en off que t'explica el que estas veient a la pantalla.

El protagonista d'aquest horror és un actor gairebé desconegut que es diu Steven Strait (l'hem vist a The Covenant, Stop Loss o Undiscovered) i que es limita a posar la mateixa cara durant els 90 minuts de la pel·lícula i que a més, coses del cinema, abans de fer 10.000 B.C., lluïa aquest aspecte net i natural...



i quan va fer 10.000, una pel·lícula que passa a la prehistòria, llueix aquest aspecte:



pentinat de perruqueria rastafari i... oh! Sorpresa! Una depilació de tors total!!!

De tot això podem deduïr, segons la Roland Emmerich, que a la prehistòria (part de juntar humans amb dinosaures, mamuts i piràmides ¿?), els homes eren tant presumits que es depilaven el pit.

Dedicat a Stripper:

La protagonista, Camille Belle, abans de passar per 10.000, i després.


Com es pot comprovar, la llegenda de la noia d'ulls blaus de la pel·lícula, són unes magnífiques i prehistòriques lentilles de color blau.

Comentaris

Sergi ha dit…
I perquè tu no ho veus, però sota porta calçotets Calvin Klein, i els pantalons, tot i arrugats, són Dockers.
Anònim ha dit…
Home, la veritat és que el noi així es veu bonic, amb i sense pèl al pit, amb i sense rastes, però la pel.lícula ja té pinta de ser un horror, i potser aquest noi acaba de sepultar la seva carrera d'actor amb aquest film :P
Giorgio Grappa ha dit…
Home, Déric, que una pel·lícula és una pel·lícula, i no un documental de la BBC ;-) .

Però, sí, tens raó: tenint en compte que molts adults i la immensa major part dels adolescents ni saben distingir la realitat de la ficció ni tenen, tampoc, el més mínim esperit crític, sí que és un perill que en les pel·lícules que parlen del passat no s'hi trobe ni una mica de respecte per la realitat històrica (o per allò que el món acadèmic accepta com a realitat històrica).

(M'has fet recordar aquella altra de Fa un milió d'anys, amb la Raquell Wellch també rodejada de dinosauris; mira, crec que ja sé d'on han plagiat el títol.)

El més greu, però, és anar al cine i avorrir-se amb la pel·lícula.
Petitabruixa ha dit…
jajajja, qué bó !!!

Home, el noi està bó però a mi m'agrada més a la foto de dalt...Per cert, no se m'acudiria anar a veure aquest film;-)))

Petons !!!!!
Striper ha dit…
Ostres podies haver penjat també alguna nioa jo aquest no els acabo de veure el que.
bajoqueta ha dit…
No ho sabies que abans els hòmens se depilaven? Sí, clar. És una moda que se va perdre. Ara s'ha tornat a posar de moda i molts nois se depilen. Quina tonteria! Socialment encara poden permetre's no fer-ho, però bé cadascú fa lo que li ve de gust.
I respecte a la película, la veritat és que si et poses a mirar, moltes no tenen res de real, però ens ho creiem igual.
Deric ha dit…
Molt bo Xexu!
Gemminola, no crec que el noi sepulti la seva carrera per aquesta peli.
Ja sé que no és un documental de la BBC, però coneixent el nivell intel·lectual de la gent, això no ajuda gaire.
Petitabruixa, jo tampoc sé perquè vaig anar a veure-la!
Striper, una foto d'una noia? Ejem... que poc em coneixes! Però ja buscaré la de la protagonista de la mateixa peli, va.
Bajoqueta, efectivament, els egipcis i després els romans es depilaven, però la peli passa al 10.000 abans de Crist!
Deric ha dit…
Stripper, així t'agrada més?
;-)
Striper ha dit…
Ostres gracies aquesta , Camille Belle, esta pero que molt bé. Si Gracies.
Ferran Porta ha dit…
Ho reconec: aquesta pel·li em feia gràcia, i possiblement hauria acabat per anar-la a veure. Però després de llegir el teu post, m'estalvio els eurus i em fotré un Apfelsaft a la teva salut.

Danke! :-)
Deric ha dit…
Striper, ja veus, això és un blog interactiu!
Deric ha dit…
Què és un apfelsaft, Ferran?
ddriver ha dit…
deunidor la prehistorica aquesta com estava i com esta
Júlia ha dit…
Doncs em sembla que a la prehistòria, amb la de pèl que devien tenir, la depilació devia ser molt laboriosa i dolorosa... la veritat. Tot un mèrit. No sé quina moda és aquesta de depilar senyors, i jo que pensava que la servitud depilatòria femenina passaria a la història amb l'alliberament i tot això, innocent de mi.
Abi ha dit…
molt bó el detall, segur que també porten rellotge de pulsera, tret de l'últim jaciment d'atapuerca,... ja jaja!
Ferran Porta ha dit…
Perdó, perdó... un suc de poma, gairebé la "beguda oficial" a Alemanya, amb el permís de la cervesa :-)