La síndrome

Tinc síndrome pre-vacacional. D'avui en vuit començo les vacances i a la feina ja ho noto perquè no tinc ganes de fer res (sí, ja ho sé que acostuma a ser l'habitual, però ara agreujat) i si tinc una mica de feina, se'm fa un castell fer-la. I, apa, a mirar el rellotge contínuament esperant les 3 amb desig.
És cert, ja vaig fer dues setmanes de vacances i vaig estar quinze dies a Cuba, però el mes de juny queda tan lluny que gairebé ni me'n recordo (per això faig post sobre Cuba de tant en tant)
Ja ho té això de fer les vacances quan no estas acostumat a fer-les: jo soc més de setembre, ho prefereixo, tot i que hagi de passar l'estiu sencer treballant, encara tinc el plaer de pensar que marxaré de viatge.
Aquest any no. Al setembre faré unes vacances molt més reduïdes i ja no aniré de viatge (sí, és clar, perquè ja l'he fet) i això em fa esperar aquests dies amb una ànsia una mica diferent, no tan animat.
Ais! No sé què dic: si tinc dues setmanes i mitja de vacances i estic mirant d'escapar-me a algun lloc uns dies! ... Encara puc esperar les vacances amb il·lusió!!!!
(Ups! He repetit la paraula "vacances" set cops en aquest post! Realment estic fatal!)

Comentaris

mossèn ha dit…
vacances, sí, bé ... què deies ??? ... salut
Giorgio Grappa ha dit…
Benauirats els que encara no les heu encetades, les vacances!
nimue ha dit…
jo crec que si no fos profe també preferiria fer les vacances a partir de setembre. La qüestió és que descanses, xiquet! i que desconnectes i totes aquestes coses que se suposa que es fan durant les vacances. Potser no fas un viatge llarg dels teus però sí alguna excursioneta bonica, no?
B7s i ànims pels últims dies! :)
Déjà vie ha dit…
i ens expliques aixó quan tots contem les hores q falten per no tornar a la feina??? ( els q encara no hi hem tornat?)
Anònim ha dit…
Apa Fred,
Ànims que alguns intentem fer-te més plàcida la feina, encara que sigui explicant-te alguna bestiesa de tant en tant o ensenyant-te les calcetes, jejejeje.
I sinó ja saps que pots venir a fer vacances a marina o colònies per la zona dels químics.
Petonets.
euria ha dit…
jo també les espero!!!!!! De moment però com que encara no me les han donat, continuo al 100%. Ànims que ja hi ets! Bona tarda!!
èlsinor ha dit…
Hehehe, jo, a partir d'ara, no serà la paraula 'vacances' la que més tindré al cap, sinó 'pont'...
Mikel ha dit…
la repetició de la paraula fins a set vegades denota una necesitat... com veus jo no soc capaç ni de dir-la una sola vegada no sigui cas que em faci ilusions...
Ferran Porta ha dit…
A mi també m'agrada més fer-les al setembre! O, com a segona opció, a l'agost. El que trobo espantós és fer vacances al juliol; hi arribes abans, sí, però després t'has de xupar la resta de l'any, mentre la majoria piren a l'agost o al setembre. Ai, no!