És Festa Major!


Ja la tenim aquí, un any més, carregada d'espectacles, concerts, balls, atraccions, teatre, música... De tot per passar 8 dies sense dormir (sobretot els que tenim la zona de concerts a prop, però no em queixo, és un cop l'any).
Comença el dilluns 23 amb el pregó i acabarà el 30 amb un gran castell de focs (esperem que cap cohet impacti amb algun avió de Ryanair).
Jo aniré a alguns actes, no tots perquè seria impossible. De tots, el que més m'agrada és el correfoc i no perquè m'apasioni anar corrent darrera o davant dels diables, sinó perquè es fa a l'hora que s'ha de fer un correfoc, res d'aquestes tonteries de fer-los a les 10 del vespre, no, al Salt es fa a les 4 de la matinada. Això és un correfoc com cal i després a esmorzar xocolata amb xurros, ball del pijama i discomòbil fins ben entrat el matí.
De concerts en conec els de Seguridad Social i la Beth, però els Pereza (que diuen que tenen molt èxit, no en tinc ni idea de qui són) o si no, els Hotel Cochambre que tampoc conec. Potser és que m'hauria de posar més al dia amb la música.
Bé, doncs això, que si us ve de gust passar-vos per el Salt, doncs sereu benvinguts i podrem anar plegat a fer una copeta a les barraques.

Comentaris

euria ha dit…
Carai...jo aquí al costat i sense enterar-me :) Que vagin molt b les festes!! Ara m'has fet venir ganes de xocolata amb xurros...Home, lo del cohet...jejje...crec que ja vigilaran amb la trajectòria :D
gatot ha dit…
eps déric, a veure si coincidim, tot i que aquest any no podré fer gaires malifetes nocturnes. Però el correfoc... com que acaba a davant de casa meva... potser vindré a ballar en calçotets que jo de pijama no en faig servir!!!!

petons i llepades festivaleres!
Joana ha dit…
Bona Festa Major! I els canalons de l'àvia i el rostit que no hi faltin! Ah! I el cava!!!
el año pasado vivi unos dos meses en Salt, y justo la semana de las fiestas tuve que estar en Barcelona, y este año que pienso ir a pasar las vacaciones a casa de mi hermano, recien las comienzo el día 5, otra vez a perdermelas¡¡¡¡ pues nada...otro año será....espero que difrutes mucho.
Saludos
nimue ha dit…
bones festes, guapo. B7s.
Waipu Carolina ha dit…
Hola deric,
Puse tu frase junta con otras de amigos en un post, un beso
Anònim ha dit…
Ben de gust que hi vindria a festa major de Salt, però tot just acabo de tornar de vacances i no em queden massa dies més...

Bona Festa Major!
Anònim ha dit…
Va bé la Festa? O continues dormint tres hores/nit? Cuida't!!!
Waipu Joan ha dit…
bona festa (amb retard, però bé, bona festa!)
Júlia ha dit…
Bona festa major!!!