Acumulació de festes

Aquesta acumulació de festes no vol dir que passi uns dies sense anar a treballar, al contrari, vol dir que tinc tanta acumulació de feina per tantes festes que se celebren al mateix temps que gairebé no dono a bast. Per aixó que no puc ni penjar posts ni visitar els blogs amics. Ara aprofito cinc minutets lliures.

Doncs això, que al Salt aquest cap de setmana hi ha 2 dinars populars, un campionat esportiu a nivel nacional, un campionat d'escacs, una exposició de flors, una trobada de puntaires i la fira de Sant Jordi... i jo només sóc un!

En fi, que si algú es vol passar per l'Exposició de Flors es trobarà amb una grata sorpresa, perquè al Salt també en sabem de fer-ne!

Ara, que si el vostre són els llibres i les roses, doncs la Fira de Sant Jordi el dilluns.





Per cert, avís per a viatgers de l'espai:


Dilluns 23 d'abril seré (molt ben acompanyat) signant llibres a la Rambla de Girona a partir de les 6 de la tarda, a la parada de la Llibreria 22. Qui vulgui venir, si ja té el llibre, s'endurà un petó o una abraçada i si no, doncs el llibre signat i dedicat especialment.

Au! Ja està dit. Us espero al Salt i a Girona!

Comentaris

euria ha dit…
Renoi!!! ja ho pensava que tindries el dia de Sant Jordi ocupat. Doncs jo treballaré matí i tarda...ni me n'adonaré que és aquest dia assenyalat....i mira que m'agrada, Rambla amunt i avall, mira que la de Girona és curta :DDDD Que vagi molt bé aquest dia i que en signis molts!!!
nimue ha dit…
que vaja la mar de bé la jornada de Sant Jordi! jo em passaré toooot el dia damunt d'un escenari a l'institut. Ja sé que acabaré cansada però m'encanta, que li anem a fer...
Passa-ho moooolt bé!! :))
Júlia ha dit…
Què vaig bé! Encara que el dia de Sant Jordi,a Barcelona, cada vegada m'agrada menys, i això que era el meu dia preferit de l'any, massa mediàtics venent i massa gent donant empentes i massa roses sense olor.
Petitabruixa ha dit…
Que et vagi molt bé..Jo no sé si pujaré per Sant Jordi..fa anys que no el celebro com cal..Exiliada aquí...;-(
Anònim ha dit…
Quina feinada no????, doncs que vagi molt i molt be, a mi es que em queda un micona lluny anar a Salt o a Girona, però confio en que et vagi molt i molt be!!!!

Petons!!!!

PD: Ja que no podrá anar a veure't, podries dedicar-me un peto per aqui ja que no me'l podràs fer in person :-P
Anònim ha dit…
Doncs apa, res, que signis a gust. Ja miraré si puc passar un momentet... ;)
Petitabruixa ha dit…
Ja el tinc, ja el tinc, ja el tincccccccccccc!

Li vaig demanar al meu germà que no el va trobar perquè s'havia exhaurit (noi, ja t'ho vaig dir que et faries famós!) però la megamama de la minibruixa l'ha comprat aquest matíiiiiii!!! I es mereix un superpetó !

La setmana que ve m'envien els llibres i caurà el primer !!!

Petons;-)

p.d.: No fer cas, massa maria aquí al Sud;-)))
Giorgio Grappa ha dit…
He he he! Mira que t'ho hauré dit vegades, noi, però no em canse de repetir-ho: m'encanta el teu treball de Manifesser Major de Festes i Saraus! És el meu somni!
Anònim ha dit…
Serà el teu primer Sant Jordi amb llibre publicat, no? Espero que signis com un desesperat!!
Ainalma ha dit…
Molta sort, i que en signes molts!!!
Words ha dit…
m'encanta st jordi i passejar envoltada de llibre si més llibres...^^ em posa de bon humor!
Metamorfosi ha dit…
He entrat algunes vegades a passejar pel teu blog. Lleigeixo la Petitabruixa saltant d'alegria perquè ja té el llibre... i jo encara segueixo a les fosques sense saber quin és.
Suposo que hauria de rebuscar per posts més endarrerits, però és que no m'atrapo la feina.

Ja m'agradaria poder venir dilluns, però treballo fins les sis i Girona em queda lluny, encara que per l'eix no s'hi tarda pas tant...

Un a abraçada i que vagi molt bé!!!
JoanAlbor ha dit…
ja m'agradaria ja que tot un bon amic i bon escriptor em signés el seu llibre :) segur que estaràs guapíssim, interessant i atractiu com un sol :) una abraçada ben forta i si teniu alguna maredéu per allà dalt i és miraculosa demaneu-li que m'ajude el 25 d'abril data fatídica pels valencians però espere que bona per a mi comence els exàmens aggggg .... besets
Joana ha dit…
Aixxx quina emoció!
A veure si em puc passar per la paradeta!
Felicitats i bona diada!
Giorgio Grappa ha dit…
Feliç dia del llibre, Déric! I que en signes molts!
neus ha dit…
espero que hagis tingut un meravellós Sant Jordi!!!

l'any vinent, la propera vegada, quan sigui, vindré, pel llibre, pels llibres, a recollir un petó i una abraçada ;) jo, és que ho vull tot! ;)
Mikel ha dit…
Doncs que vols que et digui... a disfrutar-ho!!!
nimue ha dit…
guapo! espere que aniria la mar de bé ahir!! :)))
Petitabruixa ha dit…
Comunico que avui m'ha arribat el paquet amb els llibres i ja vaig per la pàgina 80 i escaig.

Caurà aviat!!!

;-)
Deric ha dit…
Estic abrumat amb tants comentaris i tantes mostres d'ànim i afecte. M'agradaria contestar-vos un a un però seria difícil, així que gràcies a tots.
Només deixeu-me donar la benvinguda de nou al blog a l'Isnel i al Joan (estudia molt i fes-te un home de profit demà 25!).
I petitabruixa, espero que t'agradi molt.