Setmana del llibre en català

Estem a meitat de setmana i no puc estar de dir-ho, ja sé que em faig molta autopublicitat, però si no me la faig jo, qui ho farà, no? Així que allà va:

el dissabte 10 de març estaré a la Setmana del llibre en català a partir de les 6 de la tarda signant llibres.

Serà a la carpa de la pl. Catalunya de Barcelona a la secció d'infantil i juvenil.

Per a qui pugui interessar.

Signar, no sé si signaré gaire i vendre encara ho sé menys, però espero que sigui més divertit que quan vaig estar al Saló del Llibre de Barcelona un divendres al matí on no passava gairebé ni deu per allà.
Aquí diuen que els visitants han augmentat moltíssim des de que ho feien a les Drassanes i que això s'ha traduit en un èxit de vendes. A veure si és veritat i esgoto la primera edició. I si no, doncs a esgotar-la per Sant Jordi. Per cert, no sabeu quin llibre regalar per Sant Jordi? Aquest any jo ho tinc claríssim! jajajaja

Comentaris

nimue ha dit…
fas molt bé de promocionar-te! clar que sí! espere que anirà molt bé dissabte i que signaràs molt i vendràs molt! Jo sóc fan del teu llibre des de fa temps! :)
Mikel ha dit…
Jo estare molt nervios per el barça-madrid per lo que no descarto passar per fer alguna cosa per tal de no pensar en el partit ;-)
Deric ha dit…
Gràcies Nimue, quan vulguis te'l dedico, no pot ser que el tinguis sense una dedicatòria meva!!!
Deric ha dit…
Mikel, doncs si vens, em saludes, ok?
Giorgio Grappa ha dit…
Si ho arribe a saber, hagues deixat per a aquesta setmana la meua excursió! Bé, ja parlarem per sant jo (per sant Jordi, vull dir).
Petitabruixa ha dit…
Dèric, ja veuràs com et va molt rebé. Jo el vull comprar, el teu llibre, però també vull que me'l dediquis...Com ho fem això?

Petonets! ;-)
Deric ha dit…
Ai Giorgio! Què malament anem!
Deric ha dit…
Petitabruixa, dissabte a la pl. Catalunya de Barcelona a partir de les 6, te'l dedicaré amb molt de gust.
Anònim ha dit…
A veure, al teu bloc has de posar el que vulguis. I és una bona plataforma publicitària però tu poses el que vols i a sobre és gratuït.
Vinga, que vagi bé amb les signatures.
èlsinor ha dit…
Doncs espere que no tingues ni un minut d'avorriment tot signant-hi exemplars del teu llibre :)
i al matí no hi seràs per allà?? Buff quina llàstima!!

salut!
Ainalma ha dit…
No és la primera vegada que dic que m'agradaria ser més a prop de Barcelona, veritat? Xe, i jo que m'havia fet plans per anar-hi a la fira del llibre de Sant Jordi enguany... però al final res de res.

:-(
Júlia ha dit…
No sé si podré passar, en tot cas, que vagi molt bé.

No sé si han augmentat les vendes, però m'agradaven més les Drassanes, molt és, això de l'envelat no em convenç.
Anònim ha dit…
DISPENSI VOSTÉ LA IGNORÀNCIA, Pero en el suposit que vulgués des`plaçar-me a Barcelona per comprar el seu llibre i que vostè me'l signes, com m'ho faig si desconec els vostre Profile i per tantr no se qui sou.
Montse ha dit…
Oh, merda! Acabo d'arribar a casa i tenia el cotxe a sota la plaça de Catalunya, feia dies que no venia per aquí (vaig força de bòlid) en fi... sort que ja et conec i que ja tinc el llibre firmat, perquè si no fos així em sabria greu no haver passat ahir a la nit!!!

petonets (mentre escric això deus estar en plena "feina") que vagi molt i molt bé!!!
Joana ha dit…
Jo estaré a Bcn el dilluns i si em dius el nom del llibre, el compraré per Sant Jordi, estaràs a Girona per signar-lo?? ;)
Que vagi molt bé!
Words ha dit…
eppp jo ho hi volia anar i al final em van fotre el dissabte els de la feina :S

Espero que anés tot sobre rodes ee! ;)

Petonetsss
Anònim ha dit…
Ja veig que he descobert el teu blog una mica tard (encara que diuen que mai és massa tard).

He llegit que preguntaven si series per Sant Jordi a Girona... A mi Girona em cau una mica lluny, per això em limitaré a preguntar si per Sant Jordi signaràs llibres en algun lloc.