Llibres


No he volgut barrejar temes ni post, així que ara explicaré el que va passar dissabte, el que em va passar a mi en la Setmana del llibre en català. ¿? Què és aquesta fira si no un gran supermercat de llibres amb uns quants actes vinculats.

Si em va anar bé? Suposo que sí: vaig divertir-me, vaig fer relacions socials amb d'altres escriptors, vam intercanviar experiències i confidències, es va dir el meu nom per megafonia, però de signar, signar, poc. Ens teníen a tots els escriptors arraconats, tan, que fins i tot la gent que sabia que hi erem, els costava trobar-nos. A més tots junts, barrejats per gèneres, estils i tècniques. Vull dir que estavem en una taula llarga, a un costat tenia una escriptora presentant un assaig femení, a l'altre un poeta, més enllà novel·la històrica, etc. Ja està bé que ens facin relacionar entre nosaltres però si jo he de vendre un llibre juvenil, no haguès estat més llògic que m'haguessim posat al costat d'un altre escriptor d'infantil o juvenil i a la secció corresponent? I al poeta a la secció de poesia? I a l'assagista amb els assajos? Crec que hauria estat més profitòs perquè algú que cercava poesia no sabia que havia un poeta signant o, en el meu cas, tot de nens a la secció infantil desconeixien que un autor de juvenil signava llibres a l'altra punta de la carpa.

Un desastre d'organització en aquest sentit, amb tots els altres, cap queixa, ens van tractar molt bé. Però hauria preferit estar més en contacte amb els nanos que amb les hostesses.

Comentaris

neus ha dit…
quina llàstima que fos així, segur que molts nens i nenes els hauria agradat parlar amb tu.
Ainalma ha dit…
Bé, pren-t'ho com una experiència més, així pots comparar i valorar més positivament, si cap, les fires ben organitzades.
Un beset!
Un altre cop ja es farà milloR!!!

edevant! i a tot drap!
nimue ha dit…
mira, ja tens una experiència més! :))
la veritat és que si l'organització és com l'expliques és una mica trista...
Mikel ha dit…
i a sobre diuen que no esta asegurada la presencia a BCN el proper any...
Deric ha dit…
Aclaració: Sembla que no em vaig explicar prou bé, no em queixo de l'organització, gens ni mica, al contrari, només penso que va fallar en el punt d'on ens van posar per signar.
Pel demés em vaig sentir molt ben tractat i la gent que hi treballava van ser molt amables amb mi com a escriptor i amb mi com a client.
Petitabruixa ha dit…
Bé, de segur, que tindràs més ocasions per signar llibres i parlar amb els nanos!!!

Recorda'm quan siguis famós que si no et donaré un cop d' escombra!

;-)
Júlia ha dit…
La veritat és que no li veig massa sentit, darrerament, a aquesta setmana, com tu dius, gran supermercat. En aquests llocs, com passa per Sant Jordi, l'acumulació d'autors és excessiva, si coincideixes amb algun de més mediàtic ni et veuen. A més, com ja hem comentat en altres blogs, el lloc no m'agrada, això de la carpa, és una mica cutrillo, la veritat. No sé perquè van marxar de Drassanes, potser venien menys però tenia un altre caràcter, no tot es vendre (o sí?).
Anònim ha dit…
Hola Déric!

Vaig viure la mateixa experiència l'any 2006. El millor són les relacions amb els companys de taula. Però, certament, un xic desorganitzat tot plegat
Àlex Hdez
Cristina ha dit…
La veritat és que estàveu una mica amagats. Vaig veure unes quantes persones preguntant pels escriptors. Suposo que són coses a millorar de cara l´any vinent.
Anònim ha dit…
Coses del Tripartit...
Joder, nen! quina merda d'organitzaciò! la propera vegada informeu-vos de la distribuiciò, per si cal una REDISTRIBUCIÒ.
èlsinor ha dit…
Doncs a vore si per a properes edicions en prenen nota i milloren en aquest punt del que parles.
Anònim ha dit…
No se què tenim que no ens sabem vendre