Els brons a les Fondalades Tenebroses

Aquest vespre he anat a la presentació d'un llibre escrit per una amiga meva. Efectivament, com podeu suposar, el títol del llibre és el mateix que el d'aquest post. És un llibre infantil, de lectura a partir de 10 anys i fins a 110, perque, us ho asseguro, la seva lectura és àgil, amena, divertida, emocionant, aventurera, intrigant, fantàstica, màgica... I no ho dic només perquè l'hagi escrit la meva amiga, la Dolors Garcia i Cornellà, sinó perque és veritat. Ella ha publicat cap a una quarentena de llibres, bàsciament infantils i juvenils (però que un adult també pot llegir molt bé) i, com tot, en té de més bons i de menys. Encara que d'aquests darrers no en conec cap.

La presentació ha estat molt agradable, gairebé familiar de tan a gust com estàvem, rient les ocurrències del presentador, en Pau, el director del Centre Cívic de Sant Narcís (sí, el de Secrets de Família), de la Dolors (sempre tan divertida explicant anècdotes d'escriptora) i d'en Quim Bou, l'il.lustrador. L'acte ha tingut lloc a la Llibreria 22, amb l'eterna presència d'en Guillem Terribes.

Si no sabeu què regalar aquestes festes als vostres fills, nebots, néts, a vosaltres mateixos... aquest llibre és una molt bona opció.

Eh! I jo no tinc comissió encara que ho sembli!!!

Comentaris