SANT CEBRIÀ DE LLEDÓ, poble oblidat?


Sant Cebrià de Lledó (o dit també Els Metges) és un poble de les Gavarres que vam trobar en una guia com a poble oblidats i vam decidir anar a descobrir-lo. Més que "oblidat" hauríem de dir "perdut" perquè ens va costar moltíssim poder-hi arribar. 

Has d'anar a Cruïlles, continuar la carretera fins a Sant Sadurní de l'Heura i un cop passat el poble, a mà esquerra hi ha el trencant. Està ben indicat aquí. Però quan agafes aquesta nova carretera de seguida es converteix en una pista forestal on el cotxe, si no és un 4x4, pateix bastant. I au! Carretera amunt per pistes i més pistes, fent volts i girant, perquè ens vàrem perdre un parell de cops. Finalment, quan ja gairebé desistíem i vam trobar un rètol que indicava Cassa de la Selva, va aparèixer davant nostre l'església de Sant Cosme i Sant Damià (els sants metges) i el parell de cases que l'envolten.


La nostra sorpresa va ser en veure que a la petita esplanada del davant hi havia un munt de cotxes, motos i bicicletes!

Però no era un poble perdut, oblidat, ignorat, abandonat...?????? Què era allò? Les rambles en hora punta? Com coi hi havien arribat?

Doncs el que passa és que hi ha un restaurant i es veu que és força conegut sobretot pels esmorzars de forquilla i que existeix un camí des de Cassà una mica més bo per arribar-hi. Era aviat, però ja posats vam preguntar per quedar-nos a dinar, però... no tenien taula lliure!!!


Tot i això, val la pena l'excursió per visitar la petita església i gaudir les vistes de les Gavarres i de la costa.

Comentaris

Sergi ha dit…
He anat al google maps a veure on parava això, i surt. A més, anuncia el restaurant, així que deu ser conegut. He sabut que hi era abans de llegir-ho al post. Ja saps, et queda pendent menjar allà algun dia. Ara que ho saps, reserva!
Anònim ha dit…
La lliçó moral es que si hi ha un restaurant on s'hi menja bé del poble no l'oblida ni cristo.
Elfreelang ha dit…
ostres després d'haver fet tanta volta per carreteres i pistes al final us vau trobar una gentada ....s'hi deu menjar bé si havia cua ....suposo que hi ha molts pobles i poblets per a descobrir....que tinguis unes bones festes Deric!
Relatus ha dit…
Doncs quina sorpresa! Els restaurants, si són bons, no hi ha qui els aturi :)