RETORN A MENORCA

Posta de sol des del terrat de l'hotel Tres Sants

Hem tornat a Menorca. El quart cop en tres anys. I preguntareu per què? Doncs la resposta és ben simple: per gaudir de s'illa sense l'aglomeració turística de l'estiu, poder anar a les platges prohibides al mes d'agost i poder allotjar-te en hotels on, per temporada alta, és impossible, econòmicament parlant.

Han estat 4 dies en que el sol ens ha acompanyat a tota hora i ens ha permès de tornar a la tardor gironina amb una miqueta de bronzejat. 4 dies de tranquil·litat, de platges semidesertes, de visites agradables i de retorn als nostres restaurants preferits.

En quant als establiments, som una mica animals de costums i anem als coneguts i que ens agraden. En destacaré tres restaurants (no especifico cap dels que fan les típiques calderetes o de peix, perquè jo no en menjo, de peix): Santa Clara i Ànima, a Ciutadella, i Liorna, a Ferreries.

Del Santa Clara en destaco les pizzes; de l'Ànima la senzillesa de la cuina, les amanides i les postres; del Liorna els plats menorquins. I de tots tres l'amabilitat i simpatia dels propietaris.

L'hotel, el Tres Sants d'aquesta nova estada ha estat espectacular. En podria parlar molt, però què millor que mirar-ho directament al seu web! Per cert, estàvem a l'habitació Sant Sebastià. La més indicada per a nosaltres!

Comentaris

Anònim ha dit…
quan tothom ja fa temps que ha tornat de vacances arribes tu per fer enveja, molt bé, molt bé...
Sergi ha dit…
No crec que calgui explicar per què tornes a Menorca. Però això és un publireportatge! Ara ja sabem on allotjar-nos i on menjar. Les comissions bé? Hehehe.
Deric ha dit…
Per això ho faig Pons!!! :P

És veritat que ho sembla, Xexu, però quan t'agrada un lloc, ho vols compartir...
Elfreelang ha dit…
quin goig poder fer vacances uns dies quan la gent no en té , i quin plaer deu ser Menorca .....jo fa molts, massa anys que no hi vaig, i enyoro Menorca ....si algun dia hi torno tindre en compte les teves recomanacions