Les eleccions municipals


Els polítics municipals no haurien de perdre de vista que treballen pel poble que governen i l'oposició ha de ser constructiva perquè les diferents opinions es poden complementar i construir alguna cosa millor. No tot el que presenta l'equip de govern o l'oposició és dolent. En un govern municipal ha de primar sempre l'interès del bé públic per sobre del color o de les sigles del partit polític.

Per això em costa tant decidir-me per qui votar en unes eleccions municipals perquè vull que sigui escollit qui crec que podrà ser un bon alcalde, que farà les coses bé pel poble, que sabrà escoltar els veïns, les associacions i també l'oposició. 

En aquest desig, naturalment, hi ha candidats que per molt que pensi que poden fer les coses bé, la seva ideologia o partit polític és del tot incompatible amb els meus valors i mai els votaré.

I a més de tot això, l'altre motiu pel qual em costa molt decidir-me qui votar en les municipals, és perquè a part de l'alcalde del poble, també estic votant el meu cap i els regidors que seran els que condicionaran la meva feina. I això cal pensar-s'ho, molt i molt bé.

Comentaris

Sergi ha dit…
Ja veig que t'hi jugues alguna cosa més que quatre anys de bon o mal govern. A les municipals hi juguen altres coses, deixant de banda la feina de cadascú, però al final la ideologia pot. O potser em passa a mi perquè la ideologia del partit en el que milito s'adapta molt a les meves idees, no deu ser tan fàcil per altra gent, és cert.
Anònim ha dit…
Estic pensant en votar el partit més horrible només per putejar-te xD Llàstima que no siguem del mateix poble
Carme Rosanas ha dit…
Jo, malgrat que siguin municipals, no puc evitar votar per ideologia. Ara m´s que mai.

Et desitjo sort (que ja veig que en tens força, ja que no vius al mateix poble que en pons) i encert en l'elecció
Pakiba ha dit…
Molta sort i que el teu cap sigui el que vols