A Madrid per feina

Stand d'Odisea editorial.

Aquest cap de setmana he estat a Madrid. Això no seria res ni cap novetat si no fos pel que he anat a fer: a signar llibres de El mundo en una botella a la Feria del Libro.

Si ve les vendes no han estat astronòmiques, ha estat una experiència molt positiva i divertida. Res a veure amb les fires i salons que fem per aquí. No vull dir que sigui ni millor ni pitjor, sinó diferent. Però una cosa sí que vaig trobar: que tot els ho agrada fer "a lo grande".

A part de tot, em va fer molta il·lusió veure escriptors que admiro i d'altres que llegeixo, entre aquests hi havia la Donna Leon (em va agradar comprovar que està ben eixerida i en plenes facultats i que tindrem Brunetti per anys, si no se'n cansa), en Javier Sierra, que tenia una llarguíssima cua esperant per signar i no em vaig poder ni acostar, o en Victor Amela, de qui vaig comprar i em va dedicar el seu darrer llibre.


Comentaris

Ferran Porta ha dit…
Enhorabona, Deric :)))
Jo també sóc fan de Brunetti, però no llegit sino televisiu: aquí fan "Donna Leon" molts dissabtes al vespre, i si coincideix que em quedo a casa, és de visionat obligatori. M'encanta! (i al Víctor Amela no el suporto, no puc NI veure'l ;)
Sergi ha dit…
El màxim al que he arribat és a creuar-me en Víctor Amela pel carrer l'altre dia, hehehe. Felicitats noi, ja vas colze a colze amb els grans!
Tot Barcelona ha dit…
felicitats. Molt bé.
Salut
Sufur ha dit…
Me comentan que este año las ventas han decaido bastante en toda la Feria del Libro. Puta crisis...

Oliva ha dit…
....."QUE TE QUITEN LO BAILO"¡¡¡¡PER UN ESCRIPTOR,AIXO DEU SER VIDA¡¡¡¡ APA ENDAVANT I QUE DURI.
Elfreelang ha dit…
enhorabona això si que és un salt al món !!!!! al món editorial! em sembla que me'l compraré i el llegiré és clar .....a veure si a l'estiu (ara no tinc temps ni de llegir)
Pakiba ha dit…
Besitos de enhorabona.