Tant de bo fossis aquí



Després d'endinsar-se en thriller amb "El quart Reich" i "La profecia 2013", en Francesc Miralles ens regala una història d'amor, de ruptures i de trobades, de coneixement interior i de descobertes impossibles.

"Tant de bo fossis aquí" és el títol d'un cd que regalen al protagonista d'aquesta novel·la el dia del seu trentè aniversari i el mateix dia que la seva xicota des de fa 7 anys, l'abandona.

Quan, uns dies després, escolta el cd per primer cop es deixa seduir per la música i la veu melodiosa de la desconeguda cantant, el segon cop, posa atenció a la lletra de les cançons i descobreix, astorat, que totes expliquen la seva vida. Intrigat decideix conèixer la cantant i saber perquè totes les cançons parlen d'ell. La descoberta trasbalsarà la seva vida d'una forma tan intensa que mai més tornarà a ser la mateixa.

Miralles ens fa descobrir, al costat del protagonista, les meravelles dels jardins secrets més íntims d'una forma amena i agradable. Un llibre que atrapa des de la primera pàgina.

Comentaris