Reflexions d'un diumenge gris


(les fotos estan fetes amb el móbil, ja es nota)

Aquest matí m'he llevat i he vist que el dia continuava gris però ja no plovia i després d'arreglar-me mínimament (també de diumenge) he agafat la Nit i hem anat a passejar pel bosc del poble de l'aigua.

El terra era humit i feia olor de net i herba. La Nit gaudia corrent i ficant-se entremig de totes les plantes olorant aquest arbre, aquell altre, observant la molsa i espantant algun ocell despistat.



Al cel, ple de núvols, per un moment s'ha vislumbrat l'ombra del sol. Més enllà el Montseny es veia nevat un altre cop i més lluny el Canigó oferia una imatge blanca de postal.


Definitivament és un bon dia. Potser té alguna cosa a veure amb la trobada de blogguers que vam celebrar ahir a la nit a Barcelona.

És curiós com, sense conèixer la gent personalment, era com si ens coneguéssim de tota la vida i el sopar va transcórrer distès, amè, explicant mil i una anècdotes dels blogs i les safisfaccions que ens aporten (i també, com no, algun que altre ensurt). Ara 16 blogs i 16 blogguers ja tenen cara. Ara no hi ha 16 desconeguts darrera d'uns escrits personals, ara hi ha 16 amics més darrera d'uns webs que sempre ve de gust llegir i compartir.

Comentaris

Os-K-r ha dit…
Què xulo el que expliques sobre la trobada. Potser m'hauria d'apuntar a alguna cosa d'aquestes algun dia.

M'agrada el teu matí. El meu ha sigut una mica més fosc (com has pogut llegir). Tot i que abans de dormir he obert el balcó i m'he quedat resguardat veient com plovia i sortia el sol..
estrip ha dit…
bonica terra de l'aigua!
devia ser una entranyable trobada.

Algun dia m'hi apuntaré.

Salut!
Por aquí el sol tímidamente se asoma lo cual hace de esta mañana mas especial si cabe... describes tan bien la sensación que me ha dejado la cena de ayer que poco queda que agregar.
Besos desde mi alma y hasta pronto.
Rita ha dit…
Un matí ben agradable i sembla que la nit també. Doncs bona setmana!
Anònim ha dit…
Jo que bonica trobada, seria estupendo poder acudir a alguna clar que estar a Valencia es un impediment pero bo sempre es pot fer una escapadeta de cap de setmana. Per cert bonic paseig per el bosc, segur que a Nit li a encantat. Un bes
mar ha dit…
una abraçada!
;)
Joana ha dit…
Tot i la grisor del dia m'he despertat amb un somriure...repassant les cares i el bon gust que va deixar la trobada.
Fins la propera!
Striper ha dit…
Jo he viscut part del mati gris a Barcelona i per desgracia també he trobat massa gent gris com el temps.
Marta ha dit…
El dia ha estat gris, pero la visio dels Pirineus nevats feia patxoca, aixo ja fa que el dia no hagi siguit tant tristot.

petonets, smpre.
Belén ha dit…
Llevo un trancazo del 16 oh!!!!

Y que bien funciona el traductor oiga... ;)

Besicos (Betons)
lisebe ha dit…
I que bona estona vem passar al sopar oi??

Doncs jo ara m'escapo un moment de dilluns per dir ¡Bon dia!! a tothom i continuar treballant despres. Ha sigut un plaer coneixer tants amics com tu.

Petonetsss des de l'Anoia
una trobada de blocaires? que bé de poder coneixer les cares de les persones amb les que pasem tantes i tantes estones, a que si?
Per cert, jo enlloc de tenir una Nit, tinc un Carbó igualet que la teva, però ja té 13 anys i està futudet de l'esquena. Penso que no durarà gaire i mira que m'ha regalat tantes estones de felicitat i tendressa! És de bon troç el meu millor amic.
Fns aviat.
Eva ha dit…
Els dies grisos es poden convertir en dies ben bonics.... només cal treure´s la vena dels ulls i aprendre a mirar amb una altra llum...
Genial una trobada així... bonica manera de coneixe´s i sobretot de fer amistats...
Una abraçada!!!
Bargalloneta ha dit…
i tant que va ser agradable.... no ens coneixiem però la sensació de que ens coneixiem de tota la vida va sobrevolar durant tot el sopar
un petó
Jordicine ha dit…
És veritat. A mi també em va donar molt bones sensacions la trobada... Semblava que haguessim estat sempre junts. Una abraçada.
nimue ha dit…
Però és que tu fas sentir molt bé a la gent que tens prop, Deric, així que no m'estranya que estiguessiu a gust en el sopar! :)
Funcionario's blog ha dit…
Fichado.

Encantado de habernos conocido.
òscar ha dit…
una mala sort no poder estar amb tots vosaltres. però ben content que tot l'engegat per en jordi hagi sortit com ell (i vosaltres) desitjaveu.
una abraçada deric!
_MeiA_ ha dit…
Pel bosc del poble de l'aigua??? Caldes de Malavella??

Passava per aqui... i no pogut resistir a llegir i a fer el xafarder...

Una abraçada
zel ha dit…
A mi em faria il.lusió, una trobada amb tots ells qui llegeixo i a qui no cones de cos... petonets!
Ferran Porta ha dit…
Avui, just una setmana després de la grisor d'aquell diumenge, el dia és ben diferent: cel blau, agradable temperatura... Primavera, queda't!

Bona setmana, Deric.
Deric ha dit…
Volia contestar-vos a un per un, però després d'una setmana, millor ho faré directament en els vostres blogs...