Ràdio Salt, Premi 3 de març!


Logo de 1987 amb l'antiga freqüència

3 de març de 1983: Salt aconseguia la independència després de segregar-se de Girona.

3 de març de 1984: Primera emissió de la nova ràdio del poble, Ràdio Salt.

6 de febrer de 1998: Faig el meu primer programa de ràdio, amb molts nervis, molta preparació i gens ni mica d’experiència. Va ser un desastre, però de tot s’aprèn.

3 de març de 2009: Concedeixen a Ràdio Salt el Premi 3 de març, el més prestigiós de la vila, amb motiu dels seus 25 anys d’existència i com a reconeixement de la tasca realitzada durant tots aquests anys per difondre la cultura catalana i més tard com a eina d’integració dels nouvinguts i activar la vida cultural i associativa de Salt.

Com a col·laborador habitual de Ràdio Salt durant més de 10 anys, aquest premi també me’l sento una mica meu i em fa molta il·lusió.

També estic molt content que el Premi 3 de març individual hagi recaigut amb Marcel·la Tubert, una senyora amb qui hem rigut molt cada setmana quan ens trobàvem per xerrar de cinema i fèiem grans dissertacions sobre l’Aitana amb l’esperança que qualsevol dia es deixés caure per Salt.

Avui es lliuren aquests premis en el Teatre, hi esteu tots convidats a acompanyar-nos.

Comentaris

òscar ha dit…
ser-hi no hi seré però el meu aplaudiment des de barcelona per la teva passió i entusiasme segur que l'escoltaràs
gatot ha dit…
jo tampoc hi podré ser (aquest vespre tinc els gatets a casa)

però felicitats per la part que et toca!
Jordicine ha dit…
Felicitats. Les emissores municipals són molt grans! Una abraçada.
Sergi ha dit…
Ja te'l pots sentir ben teu, felicitats per la part que et toca.
estrip ha dit…
Visca la república independent de Salt!
nimue ha dit…
doncs moltes felicitats! i tant que sí! :)))
Robin Shilvadin ha dit…
Enhorabuena! A ver cuándo se puede escuchar esa emisora por internet para poder deleitarme yo también desde tan lejos...
bajoqueta ha dit…
No la sabia esta faceta teua de locutor de ràdio jeje. Me n'alegro molt i encara que no te sentirem que vaigue molt bé la celebració :)
Hola,
ets el segon blocaire que conec que col.labora en ràdio, no es pot sentir per internet? i per què no fas un enllaç i et podré sentir? És el Víctor Pàmies, el coneixes?
Per cert, gràcies per haver passat per casa per desitjar-me un feliç aniversari.
Fins aviat.
Anònim ha dit…
Fantastic el premi per la radio, la veritat es que les radios locals fan una gran feina. Ma mare, per exemple, esta ben engaxada a Radio Igualada, te una radio de les antigues i el dia que se l'hi desmarxa la frequencia o no la troba (ja que quan posen musica canvia a Cat Radio), ja esta ben mosca!

Endavant les atxes i veig que no pares de viatjar eh.
Joana ha dit…
Moltes Felicitats Déric!
Fa dos any em van fer una entrevista a radio Salt :) sobre les parelles lingüístiques ja que vaig ser voluntària dos anys seguits a Salt. Em van entrevistar uns locutors entranyables que fan un programa que es diu "Em patina l'embrague" dels quals en guardo un bon record!
Ferran Porta ha dit…
Sento arribar tan tard, Deric; porto uns quants dies força atrefegat.

Malgrat el retard, el meu reconeixement per la part que et toca. És bonic ser part d'un projecte tan interessant com un mitjà de comunicació local!

Que passis un bon diumenge.
Deric ha dit…
Tot i que el premi no era directament per a mi, naturalment, sí que una petita part ho era. Coses així animen a continuar, llàstima que ara per ara he hagut de deixar la ràdio durant una temporada a causa dels estudis, però m'han tornat a entrar moltes ganes de tornar-hi.
Per cert, sembla ser que aviat es podrà escoltar per internet, així que quan això sigui posible, tornaré segur.
I gràcies a tots pels vostres comentaris.