Premis 3 de març, la cerimònia


Photo by Pere Quero publicada a www.totsalt.cat

Èxit total i ple absolut en la cerimònia de lliurament dels Premis 3 de març de Salt. Va ser un acte emotiu, sobretot pel record de la Marcel·la Tubert cap al seu marit, en Félix, que va morir recentment, però que, de ben segur, estava al teatre al seu costat.

El discurs del director de Ràdio Salt també va estar molt bé, molt correcte, agraint a tots els que hem fet ràdio i sobretot al poble que dóna suport a la seva emissora. I el que més em va agradar va ser la proposta de futur que va fer i que passa per emetre per internet.

A part d'això, la cerimònia va ser molt austera, amb un breu espectacle de dansa de l'escola de dansa 9 Espiral de Salt que va estar molt bé. No faré comentaris sobre els discursos i el que em va semblar el protocol de la cerimònia perquè no tinc ganes de ficar-me en camisa d'onze vares.

Després de l'acte hi havia una mica de pica-pica ofert gràcies a la Marcel·la i a les Cuineres de Salt i vaig poder retrobar-me amb persones que feia temps que no veia, tot i que vaig trobar a faltar la presència d'altres amics que, per un motiu o un altre, no van poder anar-hi.

Comentaris

Rita ha dit…
Moltes felicitats, per la part que et toca!!

Ets un saltenc d'adopció que estàs fent una feina de difusió del municipi ben bona i te'n felicito!
Bon diumenge!
Deric ha dit…
Ho intento, Rita, gràcies
Striper ha dit…
Interesant cronica de la vida cultural de Salt.
Montse ha dit…
Deric, m'encanta la teva diplomàcia, hahaha! Molt millor no ficar-se en camisa d'onze vares, jo també penso que no val la pena. "Allà on no hi vagis a guanyar, no hi vagis a perdre", em deien a mi de petita!