Els Premis Serrallonga a Salt


Demà divendres tindrà lloc a Salt un fet excepcional, una primícia mundial que, de ben segur, sortirà a les portades de tots els diaris del món mundial. Em refereixo al lliurament dels Premis Serrallonga dins dels actes del Primer Music Festival Baronia de Sas.

Anem a pams! Primer hem de saber què és la Baronia de Sas: segons explica el Baró Flamicell en el seu web, “és un territori situat al bell mig del Pallars Jussà entre la Vall fosca, i la vall de Boí, el punt més alt es el Tossal del Cogomar, i el segon poble amb importància de la Baronia és Erta, el patró de Sas és Sant Quirí, i el Consell General, és l’òrgan executiu de la Baronia que, governada pel Baró Flamicell, es reuneix cada 1er divendres de mes al Consolat de Sas a Salt, a Can Serrallonga.”

Doncs bé, el Consell de Savius de Salt, reunit a Can Serrallonga, ha creat i concedit els primers Premis Serrallonga amb dues categories: la local i la nacional.

En la categoria local, el primer premi Trabuc d’Or ha recaigut en el saltenc Narcís Bosch, reconegut cineasta a nivell mundial que ha rebut els més grans i prestigiosos premis de cinema dins de la seva especialitat: el cinema eròtic (per posar-ho fi). I el premi Tricorni Negre ha estat concedit a la regidora de promoció econòmica i d’hisenda de l’Ajuntament de Salt, Maria Quer.

En la categoria nacional, el Trabuc d’Or és per en Toni Albà per la seva relació cordial amb el poble de Salt, seu del consolat de la Baronia de Sas i amb la mateixa baronia. I el Tricorni Negre és per l’Albert Boadella, director de Els Joglars, per la seva constant agressió a la cultura catalana.

El cartell del Music Festival Baronia de Sas, està compost per grups de música saltencs i d’altres convidats sorpresa.

Durant la nit hi haurà una altre primícia mundial (a Salt estem que ens ho mengem tot amb tantes primícies mundials!): una versió molt especial del clàssic “Torna, torna Serrallonga” a càrrec del grup The Row.

Tant el Festival com el lliurament de premis tindran lloc a sala La Mirona a les 10 del vespre i els preus són populars, només 5€ anticipadament o 10€ a la taquilla de La Mirona.

Des de Un Salt al món no podia menys que fer ressò d’un acte tant important pel poble de Salt.

;-)

Per més informació dels premis, clica aquí. Per més informació del festival, clica aquí.

Comentaris

Nacho Hevia ha dit…
primers premis?
per molt anys!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita ha dit…
Doncs felicitats per tantes noves a Salt!!
òscar ha dit…
unes pinzellades d'ironia sempre són benvingudes, com també ho són totes les iniciatives d'aquesta mena deric.

gaudi-ho!!!!
Cesc Sales ha dit…
Enhorabona...
Disfruteu d'aquest esdeveniment
Striper ha dit…
Esta molt bé aixo dels premis i lo delboadella negre i e punxes i pensar que el meu primer acte revindicatiu va ser per ell.
Aloma. ha dit…
Hòstres!

què bé!
estrip ha dit…
Visca a les iniciatives Salt!
jomateixa ha dit…
Si que esteu animats, si...
zel ha dit…
Enhorabona a tots els saltencs per la iniciativa, i als guardonats, és clar...
Baronia de Sas ha dit…
Felicitats pel blog es molt "guapo"
Baronia de Sas ha dit…
i gracies per la promoció del Festival i els premis....