Jorge Drexler



Dissabte vaig anar a un concert de Jorge Drexler. Jo que no sóc d'anar a concerts i que en Drexler no m'agrada especialment, potser alguna cançó sí, però tot no, he de dir que m'ha captivat i que a partir d'ara té un admirador més.

El concert s'havia de celebrar a l'aire lliure, en un entorn molt més propici per aquest tipus d'espectacle més íntim, però a causa de la pluja es va haver de traslladar a un lloc més adient per fer conferències, com el mateix Jorge va anunciar. Però tot i així va aconseguir un ambient d'intimitat gràcies a la llum tènue i al reduit de l'escenari que et donaven ganes d'apropar-te a l'escenari per estar més a prop d'ell que no assegut en una cadira sense poder-te moure. Per mi això va ser el pitjor del concert, no poder estar més a prop i crear millor aquest aire íntim.

En Drexler va cantar les seves cançons més conegudes i alguna versió, fins i tot es va atrevir a improvisar amb alguna petició. Va estar molt bé a la veu i amb la música i sobretot va estar molt amable i símpàtic, ficant-se el públic a la butxaca que va caure rendit als seus peus.

Em va fer molt feliç poder assistir-hi i dificilment oblidaré un concert tan fantàstic.

Enllaço una crítica publicada avui a El Punt.

Comentaris

Striper ha dit…
Llastima de la pluja els concerts al aire lliure tenen un encant especial.
Deric ha dit…
sí, llàstima, però de totes maneres va estar molt bé
bajoqueta ha dit…
Quina enveja... m'encanta Jorge Drexler :)
Ferran Porta ha dit…
Jo tampoc sóc de concerts (amb els dits d'una mà, puc comptar els que he viscut en directe!), però Drexler podria perfectament ser una excepció. És bò.
nimue ha dit…
ooh! a mi m'encanta Drexler! m'agradaria molt veure'l en concert! :)
mossèn ha dit…
a mi em va passar el mateix amb la Sabrina ... sí,la dels boys, boys, boys !!! ... salut
El veí de dalt ha dit…
Doncs el Drexler té cançons. "EL pianista de Varsovia" m'encanta.