Comentaris que alegren el dia...

Sempre que entro en una llibreria, busqui el que busqui, acabo a la secció infantil i juvenil per comprovar si tenen el meu llibre (amor de pare!).



L'altre dia estava en una de molt coneguda de la ciutat de Girona i vaig fer el mateix de sempre amb la fortuna que hi havia una mare i una nena d'uns onze-dotze anys buscant algun llibre per comprar. La nena remenava entre els llibres mirant l es portades i llegint les contraportades i just en el moment que m'hi apropava, va i agafa el meu que hi havia en un petit piló i li diu a la mare:

-Aquest m'han dit que està bé.

La mare li va fer un somriure però llavors la nena va veure un llibre del High School Musical, va deixar el meu i va voler quedar-se'l.

No vaig dir res però em va saber greu que desestimés el meu per un d'una pel·lícula famosa que prou diners porta recaptats i vaig sortir de la llibreria sense comprar res i una mica mosquejat. Però un cop al carrer, i després de la decepció inicial, vaig sentir-me feliç pel comentari de la nena: "m'han dit que està bé"! Alló volia dir que entre els seus amics n'havien parlat del meu llibre! I si no hi ha publicitat en premsa o tv, el que funciona millor és el boca-orella. Qui sap, potser en una altra visita a la llibreria es decidirà pel meu.

Sí, el comentari de la nena em va alegrar el dia.

Comentaris

Sergi ha dit…
I no és per menys, com a mínim saps que arriba a la gent. I no t'emprenyis si es decideixen per altres, que l'oferta és molt gran, i no tothom coincidirà en gustos.
Striper ha dit…
De vegades qualsevol cosa be aquesta no va ser qualsevol cosa ens alegra el dia, o vegades el fot per l'aire.
Josep Lluís ha dit…
Tal vegada vas marxar abans d'hora. Ara tu i nosaltres no sabem quin va triar finalment tot i que, jo aposto que s'en va dur el teu...
jo estic amb el que diu en josep lluis, et vas deixar endur pel rampell, ai els nostres rampells! i si al final va triar el teu? ai ai ai.
Ferran Porta ha dit…
Jo també sóc "positivista", per això destaco que la cria coneixia el teu llibre. Una cria reconeixent un llibre que no sigui d'en Harry Potter? Dèric, tens motius reals per estar molt, però que molt content!!
Jordicine ha dit…
Hola, DERIC. Per quina edat és el teu llibre? Per cert, jo també sóc dels que m'apunto que aquesta corrent creixent (però encara molt petita) de la positivitat. Una abraçada.
Deric ha dit…
No em vaig emprenyar, em va molestar que es venguin llibres que no tenen cap valor literari, però també sé que són els que d'aquí 2 mesos tothom haurà oblidat i el meu ja porta 1 any i mig en cartell.

Sé del cert que no el va comprar, vaig marxar després d'elles. ara, qui sap si un altre dia...

Mirat així, Ferran, és genial!

Jordicine, oficialment és a partir de 12 però aixó és com tot, depén dels gustos i nivell de lectura dels nanos. Jo sempre dic que és per gent a partir de 10 fins a 150 anys.

Positivitzem-nos tots!!!
bajoqueta ha dit…
Segur que si el vol realment un altre dia se'l comprarà.