Rebaixes



Des de fa més d'un mes que ens estan atacant sobre el consumisme excessiu del Nadal, de les compres compulsives i quan s'acaba el Nadal, comencen amb les rebaixes... doncs que voleu que us digui? A mi m'agrada comprar els regals de Nadal, pensar què li pot agradar a la persona que li he de fer i després cercar-lo i comprar-lo, són les compres que més a gust faig al llarg de l'any.
Després venen les rebaixes i tornen amb els mateixos missatges i jo penso el mateix: "no si ja em moderaré a l'hora de comprar, però no perquè un senyor em digui allò de la compra responsable, no, sinó perquè no tinc un put... euro per gastar, que si no..."
Ahir mateix passejava per Girona i quan mirava roba d'una botiga em van dir: "et compraries mig Girona!" I jo vaig respondre: "mig no, si pugués, tota sencera"
M'agrada comprar, què hi farem, ho confeso, però com no tinc mai diners per gastar, soc dels que compro majoritàriament amb la mirada.
Al menys amb això sí que soc responsable: si no tinc, no gasto.

Comentaris

isnel ha dit…
Girona, Barcelona, Madrid, La Antigua Guatemala, València, aeroports, zoo... T'he vist entrar en botigues d'aquests llocs i realment penso que sí, que si poguessis t'ho compraries tot!!! Se't veu als ulls! Però també sé que ets molt generós i que penses els regals amb el cor. I això diu molt de tu.
Una abraçada al final d'un dia molt maco ;)
mossèn ha dit…
comprar, d'acord ... és tot un plaer ... salut
Deric ha dit…
no em facis plorar Isnel, que estic molt tendre...
Deric ha dit…
mossèn, per mi ho és.
nimue ha dit…
buuuf! jo també m'ho compraria toooooot!!! però faig com tu, si no pot ser, no pot ser. Ara, que quan pot ser, arrasse i em fa igual si són rebaixes o no!
Striper ha dit…
A mi aixo de comprar amb la mirada em sona molt també en soc un adicte.
Júlia ha dit…
Comprar és una activitat que consola de moltes tristors i que propicia moltes eufòries, certament, malgrat l'excés progressiu del consumisme, que també.
Montse ha dit…
tu ets com jo: hem nascut per a rics. Però malauradament, la resta de la humanitat no ho sap, quina ràbia, oi? :D

A mi també m'agrada comprar i m'encanta regalar. El que tu dius: pensar a qui va dirigit el regal i què pot fer més feliç aquella persona, malgrat que el regal sigui petitet, barat, o fabricat "a mà".

Un petonet dolç. (Com que dius que estàs tovet...)
Ferran Porta ha dit…
Només sóc comprador compulsiu amb els llibres. És que no me'n puc estar: passo pel davant d'una llibreria i estic perdut: 9 a 1 que cau alguna cosa.
Enviant energia positiva pels que estan tendres... :)
Anònim ha dit…
ui! comprar o no comprar... aquesta és la qüestió!
El gran dilema de la humanitat d'avui dia!
Jo per no gastar ni contesto els missatges del mòbil! Amb menys també es passa...
Musafir ha dit…
Si és que... al final sóm captius!
Recorde quan treballaba al Carref***, i tot el Nadal, un fum de gent carregada ambs els carritos fins el sostre... i després, rebaixes: era el moment més odiat per tots els companys de feina. Supose que per aixó mai m'ha agradat anar de compres. De moment, m'agrada "comprar" amb la mirada, però en un altre sentit que anar de tendes o a la recerca de roba, jeje!
Joana ha dit…
A mi m'agrada comprar la roba per rebaixes i estrenar-la la propera temporada!
Em sento bé així...tinguent cosetes a l'armari per estrenar...
Giorgio Grappa ha dit…
Em passa com al Ferran: si es tracta de llibres, estic perdut. I últimament també se'm van els ulls darrere de les xuminaes electròniques, ai, que són més cares...


(Musafir, dolentot!)