Vacances i Mandra

Ja s’ha acabat la festa major i sembla que tot torna poc a poc a la normalitat. Bé, ben bé a la normalitat no, perquè estem a 1 d’agost i a la feina ja es nota que molta gent fa vacances. No sé a què es deu que tothom vulgui fer vacances el mateix mes, amb el bé que va fer-les en mesos que no hi ha gaire gent als llocs i que encara fa bon temps com és el setembre.


Aquest any les meves vacances han anat com han anat, és a dir, enlloc de fer-les totes el mes de setembre, com a mi m’agrada, vaig fer quinze dies el juny i la resta, això sí, al setembre, tot i que no crec que en aquelles dates pugui anar de viatge, perquè ja l’he fet. Per cert, que encara tinc algunes coses per explicar de Cuba, però amb l’escapada a la Provença, la festa i la mandra que fa tancar-se a casa davant de l’ordinador, ho tinc tot una mica oblidat.
Mandra, sí. Amb el bon temps només tens ganes de sortir a passejar o d’anar al cine a refrescar-te (congelar-te) una estona amb l’aire condicionat o de torrar-te a la platja… però tancar-te al despatx a connectar-te a l’ordinador, actualitzar el blog, escriure, etc. costa molt. Com a molt agafar un llibre i posar-te a la fresca sota un arbre. De totes maneres, per a què està l’estiu si no és per això!



Comentaris

bellosoli ha dit…
A mi, amb tanta calor, el que em dóna mandra és sortir! quina calor més insuportable...

Ja veig que has viatjat força darrerament: La Havana i La Povence! i encara et queden quinze dies pel setembre? si que aprofites be el temps!

La Provence és de les poques zones de França que em manquen, i veient els teus posts em venen ganes d'anar-hi!

I l'havana... tampoc hi he anat però em temo que m'hauré de quedar amb les ganes. La meva xicota ja hi ha anat diverses vegades per feina (és la grandesa de ser hostessa de vol) així que massa ganes ja no en té. I, a sobre, em va dir que no em deixaria mai de la vida anar a un lloc com Cuba amb tot sol amb els amics! Ja veus... quina poca confiança!

Be, quan minvi la calor ja ens explicaràs més coses de l'Havana!
nimue ha dit…
jo tinc vacances de mestra així que no faré cap comentari al respecte que encara se'm tirareu (injustament) a coll!

Però vaja, amb el que discrepe és amb això de la calor. No fa calor! això no és estiu ni és res! on està la calor?? això és una primavera forteta i au!

Ains...
Júlia ha dit…
No he entès mai com gent que no treballa a l'ensenyament o no té criatures insisteixi en anar de vacances a l'agost... misteris de l'ànima humana. Per sort aquest estiu no és com l'anterior, sinó mé suportable, malgrat tot, efectivament, amb la calor tot cansa més.
euria ha dit…
Doncs jo faig vacances fora de temporada i n'estic molt contenta. Si em quedo aquí tot està obert perquè la gent treballa i si marxo, els preus són més economics i no hi han cues enlloc. Jo estic esperant les meves. A l'agost millor no passi res perquè funcionen poques coses. Salutacions
Déjà vie ha dit…
esperarem el post d cuba q d'aixo jo si q en tinc moltes ganes. :P