Cubáname

Ja ha arribat el dia de la partida! Aquest vespre encarem el viatge i demà al matí a primera hora agafem l’avió destí La Havana amb la maleta plena d’il·lusions i també paquets i multitud de regals per molta gent que ens ha passat diferents encàrrecs, així que farem turisme però també coneixerem les diferents persones a qui hem d’anar entregant els paquets.

Ara, com sempre, estic neguitós per l’avió i fins que no estigui allà dalt dels núvols (sí, ja ho sé, una mica més als núvols) no estaré tranquil. I és que per a mi, el pitjor de l’avió és quan s’enlaira, un cop està a dalt de tot, a altura i velocitat de creuer o com es digui, ja em tranquil·litzo i puc llegir, mirar la pel·lícula o escriure.

Però a part del tema de l’avió, estic amb ganes d’arribar a Cuba, de veure els escenaris de pel·lícules tan fantàstiques com "Guantanamera"



o "Habana Blues"



de passejar pels carrers de La Havana, de Trinidad, Cienfuegos o Camagüey, de banyar-me a les platges blanques dels cayos, de conèixer gent, viure el país i descobrir la seva realitat de primera mà… En definitiva, ganes d’imbuir-me de noves experiències, de noves vivències, de nous aires, de nova gent, de noves sensacions.

Dubto que pugui connectar-me gaire des d’allà, així que tornaré a estar pel blog a partir del 16 de juny.

Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
Uns servidors vam estar-hi l'any passat, vam visitar la cuba profunda i Havana, vam quedar maravillats, quan tornis en parlem, vale ?

bon viatge
Jo Mateixa ha dit…
Doncs que tinguis molt bon viatge d'anada, molt bona estança i molt bona tornada, t'estarem esperant frisosos per saber com t'ha anat!!!!!!!!
Petitabruixa ha dit…
Molt bon viatge, Déric !!!!!!!!!

;-)
Júlia ha dit…
Que vagi bé, ja ens en faràs cinc cèntims als que no podem anar massa lluy!!!
Waipu Joan ha dit…
quin viatge més extremadament xulo. De veritat espero que t'ho passis de primera i ja et llegirem les impessions!
Anònim ha dit…
A passar-ho be i gaudiu molt per Cuba!

Quina enveja!
nimue ha dit…
bon viatge!!!! :))))
euria ha dit…
Molt bon viatge!!! Fes moltes fotos i ja ens explicaràs totes les sensacions!!
Petitabruixa ha dit…
Que bé que t'ho deus estar passant !!!

Petonets, esperant aquí;-)
Mikel ha dit…
Doncs que vagi molt be!!!!!
El veí de dalt ha dit…
Cuba!!! El meu destí somiat!