Ocupacions

De vegades de no fer absolutament res, passes a tenir una feinada increïble. I ja no parlo només de la feina laboral, aquella que et fa guanyar les garrofes, no, sinó de la feina que et busques tu mateix sense ni adonar-te que vas acumulant coses a poc a poc.
No sé si encara estic saturat o no, però poc em falta i això que encara no he començat amb tot:

Postgrau fins el juny amb lectures de manuals i la realització d'un exhaustiu treball d'investigació; cicle de conferències sobre l'evolució de l'home a la comarca; ràdio cada divendres; un escrit per acabar i presentar abans de final de mes; premis literaris que em comportarà molta més lectura...

Per no parlar de la feina laboral que m'ocupa totes les hores que estic al despatx, darrerament, per una cosa o una altra no tinc temps ni per sortir a fer el "cigarro" i això que jo no fumo... o serà per això mateix? No, seriosament, hauria de plantejar-me fer només les coses pròpies del meu càrrec i no abarcar més del que em pertoca, però això va amb la persona i no podria fer-ho per més que vulguès. A més si no m'agrada fer només la feina mecànica, administrativa, si aspiro a alguna cosa més del que tinc ara, suposo que és normal que, quan veig una mínima escletxa de feina que m'omple més, que és més creativa, m'hi agafi amb força encara que signifiqui més feina per mi. O no?

Comentaris

quin estrés deric, jo estic de vacances!!!!!
nimue ha dit…
la feina que no és feina "laborable" la fem per gust així que millor no queixar-nos, no? l'altra part ja és més complicada perquè l'has de fer tant sí com si no. De totes maneres trobe comprensible això que dius al final, sí, però no se m'estresse vosté... ;)
Anònim ha dit…
Mira de no estressar-te i de guardar-te els teus petits temps per tu, sino malament rai.
Words ha dit…
el que passa quan no tenim feina esque despres quan la tens fa més mandra fer-la!
és clar, potser ets d'aquestes persones que no deleguen, i en consecuencia, no saben el que és un descansillo... doncs el que has de fer, es desfogar una mica, i fer almenys per un temps allo que et toca,no el que toca fer als demés. vinga! una abraçada!
Cristina ha dit…
Jo tampoc acostumo a delegar gran cosa i després vaig de bòlid. Vols dir que algun dia aprendrem???
èlsinor ha dit…
Ja ho diuen, ja, que 'al qui no té feina, el dimoni li'n dóna'...
Anònim ha dit…
Necessites Supradin Activo,no? :p
Hola, és important que mireu el ultim post que he penjat. lomemusic.
Unknown ha dit…
Poc a poc i bona lletra, que ningú no ens cronometra. Per a que després diguin que els funcionaris es toquen els collonets :P

Una cosa darrera l'altra i tot anirà sortint, home.

Sí és una putadilla lo de blocat, sí ;)