Pensar les coses

De vegades sembla que no pensi gaire les coses que faig i actuo més per instint, per ímpetus, amb el cor que amb el cap. Sempre m'ho dic a mi mateix que sóc perillós i que hauria de controlar més les meves emocions, respirar fons, comptar fins a deu o fins a mil i després actuar. No ho hauria de fer mai amb la sang calenta.

No.

Sempre m'ho dic.

Però mai em faig cas.

Sóc un desastre.

Comentaris

Júlia ha dit…
Doncs aquest és un consell antic, això de comptar fins a cent abans d'actuar i tot la resta, però sovint no és 'temperalment' possible, encara que amb els anys i practicament es millori. La relació cap-cor sempre ha estat difícil.
Júlia ha dit…
...volia dir 'practicant' no 'pràcticament'
nimue ha dit…
homeeee, noooo, desastre no! els que actuem així (m'incloc) tenim altres avantatges, recordar-ho. Potser caldria arribar al punt mig però vaja, no sóc una experta en punts mitjos.
Ànim!!!
o veig que podrem fer un club i tot dels impetuosos! En fi, actua amb impulsos amb tot allò q no t'arrapanteixis més tard... Perquè portar sempre totes les coses amb raó tampoc és atractiu... JEJE
MaRiNa ha dit…
un desastre tampoc, pero es veritat que si fas les coses en calent... t'equivoques molts cops i despres fa mal a l'orgull haver de demanar disculpes per segons que...
Anònim ha dit…
Si saps per on coixeixes, t'has de fer mes cas i aturar-te a pensar abans d'actuar.

Salut.
Anònim ha dit…
Doncs com tothom, es tipic viure per impulsos.
Per cert, ultimament bloc.cat va de conya.
Montse ha dit…
Com diu l'emma, benvingut al club!

Aquest és un dels ponts de Girona que més m'agrada. Ara no voldria dir una barbaritat, però... veritat que el va dissenyar Eiffel?

Un petonet mariner.
Tomeu ha dit…
Això ens passa a tots.
Anònim ha dit…
Arare:

Sí, els plànols van ser fets a les oficines Eiffel de París. Per tant, van tenir el vist-i-plau final del gran amo...

Deric:
Els impulsos hi són, controlar-los exigeix una gran energia mental, i deixar-los anar... pot provocar moviments d'energia no controlables :-)

Àlex